Acțiuni pentru siguranța rutieră

0
18

Miercuri, polițiștii rutieri au fost prezenți pe raza municipiului Sighetu Marmației și orașului Cavnic, pe DN 18 Desești – Mara – Berbești și DJ 109F Budești – Ocna Șugatag, pentru prevenirea accidentelor de circulație și depistarea transporturilor ilegale de material lemnos.

În Sighetu Marmației
Polițiștii au oprit pentru verificări 30 de autovehicule și au aplicat, pentru cele 18 contravenții constatate, amenzi de peste 6.000 lei. 4 șoferi au rămas fără permise de conducere.

În Ocna Șugatag
Din cele 19 autovehicule verificate de polițiștii din Ocna Șugatag, 6 transportau material lemnos. Au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, 3 pentru nerespectarea normelor privind transportul materialelor lemnoase și 13 pentru abateri de la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
Amenzile aplicate au fost de aproximativ 9.000 lei. A fost reținut și un permis de conducere, în cazul unui șofer care a efectuat o depășire încălcând linia continuă.
Polițiștii au confiscat 4,5 mc lemn, esență fag.

În Cavnic
Pe drumurile publice de pe raza orașului, polițiștii au acționat împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român. Din cei 19 șoferi verificați, 10 s-au ales cu sancțiuni contravenționale, iar 4 fără certificate de înmatriculare. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 2.500 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.