Finanţări europene • 500.000 – 1,2 milioane euro în IT și alte domenii

0
65

Se fac înscrieri online: firmele mici și mijlocii din România, companiile mari și universitățile pot obține fonduri nerambursabile, între 500.000 şi 1,2 milioane euro, din partea statului norvegian, pentru proiecte de cercetare în tehnologia informației (IT) și alte domenii.
Înscrierile la apelul de „Proiecte Colaborative de Cercetare”, susținut din fonduri norvegiene pentru România, se fac la Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învăță­mân­tului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Ino­vării (UEFISCDI), până în 16 decembrie 2019, ora 16.
Propunerile de proiecte vor fi depuse în format electronic, în engleză, pe platforma de transmitere online: www.uefiscdi-direct.ro.
Evaluarea se va face în perioada ianuarie – mai 2020. Decizia de finanțare și semnarea contractelor de finanțare se vor face în iunie 2020.
Bugetul total al apelului este de 24,67 milioane euro, bani donați de statul norvegian. Din acest buget vor fi acordate granturi de minimum 500.000 euro și maximum 1,2 milioane euro pentru fiecare proiect, fondurile nerambursabile reprezentând 100% din valoarea cheltuielilor eligibile.
Programul va finanța proiecte de cercetare în următoarele domenii: energie, mediu înconjurător, sănătate, ştiinţe sociale şi umane, inclusiv studii de gen și studii de incluziune socială, TIC, biotehnologie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.