Şedinţa extraordinară a Consiliului local al Municipiului Baia Mare

0
140

Abonamente de călătorie pentru elevi şi studenţi

Consilierii au aprobat modificarea şi completarea HCL nr. 535/2018 privind acordarea de facilităţi la transportul local prin curse regulate, efectuat cu mijloacele de transport aparţinând SC URBIS, pentru elevii și studenții domiciliați în Municipiul Baia Mare.
Art. 3. (1) Abonamentele de călătorie vor fi eliberate cu valabilitate de 6 luni, pe baza următoarelor documente:
• tabel nominal întocmit de unităţile de învăţământ preuniversitare cu perioada de valabilitate a abonamentului solicitat
• cartea de identitate și adeverinţă semestrială eliberată de secretariatul universităţilor, care va conţine inclusiv perioada de valabilitate a abonamentului solicitat.
Pentru elevii sau studenţii din anii terminali, abonamentele de călătorie vor fi eliberate cu valabilitate de 6 luni, 3 luni sau 1 lună de către URBIS SA.

Finanţări nerambursabile

S-au aprobat finanţările nerambursabile pe anul 2019, sesiunea a doua, pentru programe/proiecte şi activităţi nonprofit de interes general, în domeniile: cultură – 98.000 lei, tineret – 26.000 lei şi sport – 195.000 lei.
Investiţii pentru căminul de bătrâni
Consilierii au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru Căminul de Bătrâni „Sfatul Părintesc”. Valoarea totală a investiţiei, inclusiv TVA, este de 18.623.360 lei, din care C+M, inclusiv TVA, 12.259.569 lei. Durata de execuţie a lucrărilor de construcție este de 18 luni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.