Dosare penale Cercetați pentru conducere fără permis

0
20

Fie au încălcat norme rutiere, fie au ajuns cu autoturismul în afara părții carosabile. Este vorba despre trei bărbați care, luni, au urcat la volanul autoturismelor chiar dacă nu dețin permise de conducere. Toți sunt cercetați în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele lor.
În Sighetu Marmației
Un echipaj de poliție a observat pe strada Avram Iancu un autoturism, care a efectuat neregulamentar manevra de depășire, încălcând marcajul longitudinal continuu ce separă sensurile de mers. A fost identificată persoana de la volan: un sighetean, în vârstă de 38 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În Berbești
Pe DN 18, polițiștii au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, din Călinești. Verificările polițiștilor au relevat că acesta are dreptul de a conduce suspendat până la data de 12.10.2019.
În Ieud
Polițiștii au efectuat verificări după ce, în noaptea de 6/7 octombrie, un autoturism a ajuns în poarta de acces a unei locuințe. S-a constatat că, autoturismul a fost condus de un bărbat, domiciliat în comună, care nu deține permis pentru nicio categorie de autovehicule.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

În Târgu Lăpuș și Vișeu de Sus
Acțiuni pentru siguranța participanților la trafic

– amenzi de aprox. 10.000 lei și 6 certificate de înmatriculare retrase –
Polițiștii au acționat pe arterele de circulație pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și depistarea șoferilor care pun în pericol siguranța participanților la trafic.
• Din cele 12 sancțiuni aplicate în Târgu Lăpuș, 11 au fost pentru defecțiuni tehnice. În 4 cazuri au fost retrase certificatele de înmatriculare.
• În Vișeu de Sus au fost constatate 15 contravenții și au fost retrase două certificate de înmatriculare.
Valoarea amenzilor aplicate în cadrul celor două acțiuni a fost de aproximativ 10.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.