În Baia Mare • Tânăr reținut pentru comiterea unei tâlhării

0
22

Chiar dacă unii poate ar judeca comportamentul său, un sătmărean, care a apelat la serviciile unei tinere ce presta servicii sexuale și a fost tâlhărit, nu s-a sfiit și a sesizat poliția, fapt care a dus la reținerea unei persoane cu preocupări infracționale.
Polițiștii au demarat cercetările în dimineața zilei de 29 septembrie, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 de un tânăr, din Satu Mare, că a fost victima unei tâlhării. El a relatat polițiștilor că a apelat un număr de telefon postat pe un site de publicitate, cu intenția de a întreține relații sexuale, însă odată ajuns în locuința indicată, din Baia Mare, a fost amenințat de un bărbat și constrâns să ofere 200 lei fără a beneficia de serviciile stabilite.
Investigațiile polițiștilor au dus la identificarea unui băimărean, de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei, iar luni, 7 octombrie, în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În Sighetu Marmației
Un arădean se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea

Colaborarea polițiștilor de investigații criminale Sighetu Marmației cu cei din Vadu Izei a condus la depistarea unui bărbat, care se sustrăgea de la executarea unei pedepse privative de libertate.
Mandatul a fost emis în data de 2 octombrie a.c., de către Curtea de Apel Timișoara, bărbatul fiind condamnat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.
Bărbatul, de 40 de ani, domiciliat în județul Arad, a fost depistat, luni, în Sighetu Marmației și depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.