Peste 100 litri alcool fără documente de proveniență

0
81

În Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat, pentru a ieși din țară, cetățeanul român Viorel S., în vârstă de 25 de ani, din județul Neamț, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Crafter, înmatriculat în Republica Moldova.
Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în bagajele personale, în compartimentul de marfă și sub scaunul șoferului, mai multe recipiente cu alcool, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență.
În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 103,5 litri alcool, în valoare de 5.225 lei. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Autoturism căutat în Marea Britanie, depistat la frontiera română

În Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un cetățean britanic, în vârstă de 39 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi.
În urma verificărilor specifice, s-a constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în data de 08.10.2019.
Drept urmare, autovehiculul, în valoare de aproximativ 20.000 euro, a fost indisponibilizat.

Căutat în Italia, depistat în în Petea

Miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 15, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, P.I., în vârstă de 40, din județul Neamț.
La verificări, s-a constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din Italia, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la 6 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.
Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.