Se înnoieşte parcul auto de la Spitalul Judeţean

0
72

Consilierii judeţeni au aprobat în ultima şedinţă, participarea la programul naţional de înnoire a parcului auto. Proiectul face referire la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.
“Vorbim despre un proiect de hotărâre adresat Spitalului Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş Baia Mare pentru utilizarea cupoanelor valorice în vederea achiziţionării unui autovehicul necesar”, a declarat şeful administraţiei maramureşene, Gabriel Zetea.
Parcul auto al unităţii spitaliceşti este format din 12 autovehicule, din care unul în comodat. În prezent în structura parcului auto sunt cuprinse patru autoturisme, din care două îndeplinesc norma de casare fiind înmatriculate în anul 2007. Pentru înnoirea parcului auto s-a avut în vedere predarea spre casare a unui autovehicul de tip: Dacia 1305, cu două locuri. În schimbul acestuia sunt obţinute cupoane valorice necesare achiziţiei noului autovehicul. Suma pentru cumpărare este aigurată din bugetul de venituri şi cheltuieli al spitalului. De altfel, în lista de investiţii pe anul 2019 a Spitalului Judeţean “Dr Constantin Opriş” Baia Mare a fost prevăzută achiziţionarea unui autoturism în limita sumei de 175.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.