Dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

0
23

Alcoolul la volan se pedepseşte! Poate că realizarea acestui aspect l-a determinat pe un bărbat, din Rogoz, să aleagă „fuga” de poliţie. Nu a reuşit însă să ajungă prea departe, iar acum este cercetat în cadrul dosarului penal întocmit pe numele său.
Poliţiştii din Suciu de Sus, care desfăşurau activităţi pe DN 18B, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a autoturismului, joi seara, în jurul orei 22. Persoana de la volan şi-a continuat deplasarea până pe raza localităţii Măgureni.
La volan a fost identificat un bărbat, de 40 de ani, domiciliat în Rogoz. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că acesta avea o concentraţie de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.


Conducea un moped neînmatriculat şi fără a deţine permis

Pentru siguranţa pe drumurile publice au acţionat joi, 10 octombrie, poliţiştii din Ulmeni.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au oprit pentru verificări un bărbat, care se deplasa cu un moped fără plăcuţe de înregistrare, pe raza localităţii Arduzel.
În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul, de 40 de ani, din Chelinţa, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar mopedul condus nu era înregistrat.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.