Ţigări descoperite la „frontiera verde”

0
26

Un echipaj al Poliţiei de frontieră din Sighetu Marmației a descoperit, în zona de frontieră, 4 colete care conțineau țigări, de proveniență ucraineană.
S-au luat măsuri de monitorizare și supraveghere a zonei, fiind anunţate despre eveniment şi autorităţile de frontieră din Ucraina.
Cele 4 colete cu țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.970 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 58.150 lei.
Ţigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale, precum și pentru depistarea persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora.


Porsche Cayenne, în valoare de 100.000 euro, descoperit în Petea

Sâmbătă, 12 octombrie, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat cu dublă cetățenie, româno-moldovenească, B.V., în vârstă de 23 de ani, domiciliat în județul Argeș.
Acesta conducea un autoturism marca Porsche Cayenne, înmatriculat în Italia, an de fabricaţie 2018.
La controlul specific, s-au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că autoturismul mai sus menționat este căutat de autoritățile din Italia.
Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 475.000 lei, a fost indisponibilizat iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.