Accident mortal în Bogdan Vodă

0
167

Joi, polițiștii au intervenit la un accident de circulație, produs în localitatea Bogdan Vodă, soldat cu decesul unei persoane. S-au efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Atenţie la tren! Acțiune în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Joi, 17 octombrie, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Maramureş, în colaborare cu poliţiştii structurilor rutiere și de ordine publică din cadrul IPJ Maramureş, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.
În intervalul orar 6-10 și 16-18, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi reducerea accidentelor de circulaţie soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale la trecerile la nivel cu cale ferată, sanc­ționarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere de trecere la nivel cu calea ferată, precum şi conștientizarea celorlalți participanți la trafic asupra obligaţiilor care le revin pentru prevenirea producerii unor evenimente negative.


Acțiuni în trafic pentru creșterea gradului de disciplină rutieră

Poliţiştii rutieri din Vișeu de Sus, Șomcuta Mare, Seini și Baia Sprie au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 17.500 lei.
Au fost sancționați toți conducătorii auto care au fost depistați conducând cu viteză peste limita legală, care au efectuat depășiri neregulamentare, sau care au fost identificați cu defecțiuni tehnice. Totodată, au fost reținute două permise de conducere și opt certificate de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.