AMI îşi cântă iubirea pierdută din Tramvai

0
16

AMI le cântă fanilor din “Tramvai”. Melodia artistei băimărence se bucură de succes la posturile de radio şi online. Piesa a fost compusă de AMI şi Adi Colceru (David Deejay), iar călătoria cu tramvaiul a fost folosită ca metaforă pentru drumul prin viaţă. AMI este eterna călătoare în videoclipul piesei, rătăcind printre tramvaie de epocă, în depouri, în Timişoara. Tramvaiul este de altfel un simbol al oraşului, care a beneficiat de acest mijloc de transport încă de la finalul anilor 1800. A fost unul dintre primele oraşe din Europa cu tramvaie în anul 1899. Videoclipul este unul nostalgic, cu tramvaie de epocă şi un filtru vintage.
“Tramvai” “este piesa care mă aduce în staţia cu amintiri ale unei poveşti reale inspirate din viaţa mea, demult stinsă, dar niciodată uitată. Ştiu că toţi avem acel loc spre care ne întoarcem, acea staţie unde găsim emoţii, stări, amintiri, poveşti de dragoste demult apuse, dar care încă ne fac să zâmbim. Pentru mine de această dată, acel loc, a fost într-un tramvai, care m-a şi inspirat să compun această piesă şi să scriu despre trăirile mele!”, a relatat AMI.
AMI a devenit cunoscută publicului din România în ultimii ani cu piese ca: „Playa En Costa Rica” şi „Te-aştept diseară”. Tânăra a studiat muzica în Baia Mare şi a absolvit Conservatorul din Bucureşti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.