Maramureș vs Satu Mare 8-4

0
145

Cu 8-4 s-a impus selecționata Maramureșului în fața sătmărenilor în a șaptea etapă din Turneul Speranțelor.
Prima victorie a selecționatei Maramureșului în ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor a venit în a șaptea etapă din faza interjudețeană, când maramureșenii s-au impus cu 8-4 în fața selecționatei din Satu Mare.
Lotul Maramureșului pentru meciul cu Satu Mare: Denis Recean și Alex Iordache de la Minaur Baia Mare; Antonio Suciu de la CSȘ 2 Baia Mare; Casian Lung, Raul Gavrău, Dani Pop, Mario Suket și Mario Coza de la Electrica Baia Mare; Radu Hotea, David Curtean, Cristian Berci, Paul Pop, Luca Coceriuc, Paul Raul de la Plimob Sighetu Marmației; Andrei Orosz, Emanuel Topan și Bogdan Andrași de la Sporting Maramureș.
La meci a asistat Ion Geolgău – manager al Departamentului Scouting din cadrul Federației Române de Fotbal. În urma acestui joc, 6 maramureşeni au fost selecţionaţi la Cluj pentru acţiunea supervizată de Ion Geolgău. Este vorba despre Cosmin Kovacs și Emanuel Morar de la Plimob Sighetu Marmației, respectiv de Raul Sima, Cristian Raicu, Raul Marian și Bogdan Varga de la Sporting Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.