Toate perechile Prodance 2000 în finală la Sebeș

0
26

Cinci perechi de sportivi de la școala de dans Prodance 2000 Baia Mare au participat la Concursul Național „Cupa Sebeșului”, toți reușind calificarea în finalele competiției, iar două perechi s-au clasat pe podium, cucerind medalia de argint și medalia de bronz.
Concursul a avut loc sâmbătă, 26 octombrie, la Sala de Sport „Florin Fleşeriu” din Sebeș, pe ringul de dans concurând 193 de perechi și 54 de fete solo în cadrul a 33 de categorii de concurs.
Tinerele perechi de la Prodance 2000 au obținut, și de această dată, rezultate foarte bune:
Locul 2 a fost obținut de perechea David Indrecan și Antonia Mare, la Debutanți Vals Lent 8-9 ani, ei avansând astfel la nivel Precompetițional, după ce au câștigat medalia de aur la Concursul desfășurat la Baia Sprie în urmă cu o săptămână.
Locul 3 a fost cucerit de David Soponar și Izabella Bartha, la categoria E 6-11 ani, la al doilea lor concurs în clasă superioară. De menționat este faptul că acești sportivi au doar 8 ani, fiind printre cei mai tineri concurenți și au depășit perechi de vârstă superioară.
Loc 5 au obținut Bogdan Gănescu și Ștefania Ardelean, la Hobby 10-11 ani, iar loc 7 (finală): Tudor Belous și Emma Pop, la Hobby 10-11 ani, aceste două perechi dansând două runde de calificări, din 26 de perechi înscrise la această categorie de concurs.
Clasare în finală, pe locul 7, a reușit și perechea David Silaghi cu Julia Suket, la Hobby 6-9 ani, cu un dans de calitate, luând locul 1 la jive.
Perechile au fost însoțite la concurs de antrenorul principal Lorand Ilyes, pregătirea sportivilor fiind făcută împreună cu antrenoarea Dorina Fărcaș.
Sezonul competițional continuă, sportivii pregătindu-se intens pentru următoarea competiție, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Șomcuta Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.