12 tone de DEE-uri colectate în Baia Mare 

0
25

Cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, în Baia Mare a avut loc o acțiune de informare și colectare a deșeurilor electrice și electronice, cu scopul de a crește nivelul de conștientizare și de a încuraja populația să facă acest gest responsabil.
În urma acțiunii, în Baia Mare, cca. 12.000 kilograme de deșeuri de echipamente electrice și electronice au fost colectate selectiv și trimise la reciclare. Cetățenii s-au debarasat de aparatele electrice fie ducându-le la punctele de colectare provizorii, fie apelând TelVerde 0800444800 – serviciul gratuit de preluare de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție a deșeurilor electrice.
12 dintre participanții din Baia Mare au fost norocoșii câștigători ai premiilor puse în joc la tombola organizată cu ocazia acțiunii.
Cetățenii care nu au participat la această acțiune de colectare și vor să scape de deșeurile electrice din casă sau de la birou pot apela gratuit la TelVerde 0800444800 – un serviciu de colectare PERMANENT, de care cetățenii din Baia Mare pot beneficia printr-un simplu apel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.