În Coroieni • Acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

0
31

Polițiștii au oprit pentru verificări două vehicule care transportau material lemnos pe raza localității Coroieni.
A fost depistat un bărbat, de 60 de ani, care transporta 2 mc de lemn de esență fag și un bărbat, de 59 de ani, care transporta 1.5 mc lemn de esență fag. Întrucât niciunul dintre aceștia nu au putut prezenta documentele legale de proveniență, fiecare a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar lemnul a fost ridicat și predat în custodie Ocolului Silvic Târgu Lăpuș.
De asemenea, polițiștii au ridicat și predat în custodie Ocolului Silvic Târgu Lăpuș peste 5 mc material lemnos, găsit abandonat pe marginea drumului public ce face legătura între localitatea Drăghia și locul numit Râpa Panti.
Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii provenienței lemnului.

Sighetean „depus” după gratii

Polițiștii de investigații criminale din Sighetu Marmației au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.
A fost depistat și încarcerat un sighetean, de 49 de ani, condamnat la 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de contrabandă și punere în circulație de valori falsificate.
Bărbatul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Condamnat pentru camătă

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Baia Mare pe numele unui bărbat, din municipiu.
Băimăreanul, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat la 2 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de camătă.
Bărbatul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

În Ocna Șugatag
Ordin de protecție emis de polițiști

Miercuri, la ora 18.05, o femeie, din Bârsana, a sesizat poliția că a fost agresată de către concubin.
Deplasați de urgență la fața locului, polițiștii au stabilit că femeia a fost agresată fizic, pe fondul unor discuții contradictorii.
Întrucât s-a constatat existența unui risc imi­nent, pe numele agresorului, de 50 de ani, a fost emis ordin de protecție provizoriu. Totodată, a fost întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.