8 podiumuri și 3 finale pentru sportivii Prodance 2000 la Șomcuta Mare

0
18

Sportivii școlii de dans Prodance 2000 Baia Mare au urcat pe podium la aproape toate categoriile la care au participat, obținând 4 medalii de aur, 3 medalii de argint, o medalie de bronz și încă 3 clasări în finale la Concursul Zonal „Cupa Shall We Dance”, desfășurat la Șomcuta Mare sâmbătă, 2 noiembrie.
Competiția aflată la cea de a doua ediție a avut loc la Sala de Sport a Liceului Teoretic „Ioan Buteanu” din localitate și a strâns pe ringul de dans în jur de 300 de sportivi din regiune, care au concurat în cadrul a 36 de categorii de concurs.
Clubul de dans băimărean a fost reprezentat de 13 perechi, dintre care 8 au urcat pe podium.
Locul 1: Adrian Pop și Anca Dunca (Basic 16-34 ani Latino), David Soponar și Izabella Bartha (E 6-9 ani), Bogdan Gănescu și Ștefania Ardelean (Hobby 10-11 ani) – trecând la clasa E, David Silaghi și Julia Suket (Hobby 6-9 ani).
Locul 2: Tudor Belous și Emma Ilinca Pop (Hobby 10-11 ani), Ma­tteo Haidu și Ioana Iura (Precompetițional 2 dansuri 10-11 ani), Patrik Lukacs și Mira Levay (Debutanți 10-11 ani Vals lent).
Locul 3 a fost obținut de David Indrecan și Antonia Mare la Precompetițional 2 dansuri 8-9 ani.
În finalele competiției s-au clasat sportivii: Erik Nagy și Erika Keresztesi (locul 4 la Hobby 6-9 ani), David Indrecan și Antonia Mare (locul 4 la Precompetițional 3 dansuri 8-9 ani) și Andrei Tătăran cu Patricia Ghițiu (locul 6 la Hobby 6-9 ani).
Clasări în semifinale au obținut perechile: Răzvan Iuhas și Teodora Bizubac (locul 7 la Hobby 6-9 ani) și Andrei Târnăveanu cu Alessia Costescu (locul 10 la Hobby 10-11 ani).
Sportivii sunt pregătiți de antrenorii de performanță ai clubului Prodance 2000, Lorand Ilyes și Dorina Fărcaș.
Următoarea competiție de dans sportiv va avea loc în 9 noiembrie la Turda (județul Cluj).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.