Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş aşteaptă donatori!

0
16

La Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” s-a desfășurat luni, 4 noiembrie, în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Maramureș, activitatea „Sângele, elixirul vieții”.
Astfel, elevii claselor a XI și a XII – a au primit informații despre ceea ce presupune donarea de sânge și condițiile necesare pentru a putea dona, aceștia fiind sensibilizati asupra importanței acestui act. Elevii au fost însoțiți de profesorii Kristof Iuliana, Foris Aurora, Groşan Marius şi Fandarac Darius.
Marţi, 5 noiembrie 2019, Rotaract T.E.A.M. Baia Mare a organizat extragerea pentru tombolă în cadrul proiectului “Donează sânge, Salvează vieţi”. Astfel, Marele premiu a constat într-un ceas Samsung Gear S3 frontier, câştigat de Marian Csolt. Au mai fost oferite încă alte trei premii, ceilalţi donatori bucurându-se de o boxă JBL GO2, un abonament la Elite Club Gym şi o intrare la DruRelax.
Campania continuă şi în luna noiembrie, motiv pentru care donatorii sunt invitaţi să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Ma­ramureş, până la finalul acestei luni. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.