Contrabandist ucrainean reţinut în Seini după o urmărire în trafic

0
34

– 165.000 de ţigarete confiscate –

Un echipaj al Serviciului Rutier, aflat în timpul serviciului pe DJ 109I, la intrare în oraşul Seini, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care circula cu viteză peste limita legală. Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului de oprire, motiv pentru care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia. Autovehiculul a fost abandonat pe strada Tineretului, din Seini, iar conducătorul auto a fugit.
Cu sprijinul poliţiştilor din Seini, la scurt timp, s-a reuşit prinderea conducătorului auto, acesta fiind identificat în persoana unui cetăţean ucrainean, în vârstă de 20 ani.
La verificarea interiorului autovehiculului, poliţiştii au constatat că pe bancheta din spate şi în portbagaj, erau ambalate în folie de culoare neagră 11 colete. Acestea conţineau 8.250 pachete cu ţigări, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal și care proveneau din contrabandă.
Cazul a fost preluat de ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice care au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore. Vineri, acesta a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Țigările de contrabandă și autoturismul utilizat la săvârșirea infracțiunii au fost indisponibilizate. Valoarea bunurilor confiscate este de 114.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.