În Bârsana • Un nou proiect de infrastructură

0
185

Primarul Teodor Ștefanca informează că în comuna Bârsana se derulează un nou proiect de infrastructură pe drumul județean 185 Valea Muntelui.
Lucrările vizează reabilitarea și extinderea covorului asfaltic cu 3,5 km pe drumul care face legătura cu DN 18, dar și construirea de podețe acolo unde sunt necesare.
În ultima perioadă, SC Drumuri și Poduri Maramureș a executat lucrări de curățare și nivelare a acestui drum în vederea acoperirii cu covor asfaltic. Totodată, se execută lucrări de reparații și întreținere curentă pe acest sector de drum astfel încît circulația să se desfășoare în condiții optime.
“Este vorba despre drumul care face legătura între Bîrsana și Petrova, DN 18 și DJ 185. Este un drum foarte important și ne dorim mult să facem această legătură. Deocamdată, am primit aprobare pentru un sector de 3,5 km, sperăm că vom primi pe viitor și mai mult, să ajungem cu drumul pînă sus. Finanțarea se face de la Consiliul Județean. Acest tronson cuprinde 99% din casele de pe Valea Muntelui, iar oamenii vor circula în condiții mai bune de acum încolo. Și-au dorit foarte mult acest lucru și mă bucur că am găsit înțelegere la Consiliul Județean” – a spus Teodor Ștefanca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.