Program de formare pentru profesorii metodiști

0
264

În Amfiteatrul „Augustin Buzura” de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Baia Mare, a debutat în 6 noiembrie programul de formare adresat profesorilor metodiști ai Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.
Structurat pe trei module tematice – Inspecția școlară, Normativitatea inspecției școlare, Documentele inspecției școlare, legislație școlară națională -, programul face parte din oferta Casei Corpului Didactic Maramureș și este derulat în parteneriat cu ISJ.
La întâlnirea de lucru, care s-a bucurat de o participare numeroasă, au fost prezenți: inspector școlar general adjunct, prof. Mihai Pop, prof. dr. Adriana Meșter, director al Casei Corpului Didactic Maramureș, alături de toți inspectorii de specialitate din cadrul ISJ. După prezentarea riguroasă și profesionistă a celor mai importante aspecte metodice și legislative de către inspectorii școlari, prof. Liviu Vele, inspector pentru dezvoltarea resurselor umane, și prof. Iuliana Mărieș, șef domeniu „Curriculum și inspecție școlară”, au urmat discuții aplicate pe grupe de lucru/specializări. A fost o întâlnire de lucru așteptată și foarte utilă pentru toți participanții, venind în sprijinul stabilirii unor direcții comune de acțiune în activitatea de îndrumare și control și îmbunătățirii performanțelor în activitatea de consiliere în domeniul managementului educațional și al inspecției școlare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.