Ultimul meci oficial, împotriva campioanei • SCM Râmnicu Vâlcea – CS Minaur Baia Mare

0
64

Ultimul meci oficial din 2019 pentru CS Minaur Baia Mare este împotriva campioanei SCM Râmnicu Vâlcea, în deplasare, partidă care se va desfășura azi, 13 noiembrie, de la ora 18.00, în cadrul etapei 11 din Liga Florilor.
Băimărencele merg la Vâlcea pentru a face o partidă mare și a se ridica la nivelul adversarului, campioana în exercițiu și, totodată, participantă în grupele Ligii Campionilor. Ne putem gândi la un rezultat pozitiv, cu condiția să nu repetăm evoluția ștearsă din duelul cu Slobozia, dar care ne-a adus toate cele trei puncte. Pe lângă o prestație convingătoare, e nevoie ca fetele antrenate de Costică Buceschi să se prezinte la parametri ridicați din punct de vedere fizic, capitol la care Vâlcea nu ar trebui să se regăsească. Până la urmă e un meci împotriva campioanei, care trebuie tratat serios și din care CS Minaur să obțină maxim, mulțumitor ar fi și un punct. SCM Râmnicu Vâlcea este prima în clasamentul Ligii Florilor, cu 24 de puncte, iar echipa antrenată de Costică Buceschi se află pe poziția a patra, cu patru puncte mai puțin decât partenera de întrecere.
Magda Kovacs: „Vom avea un meci destul de greu la Vâlcea. Noi mergem să facem un joc bun, nu ca și cel cu Slobozia. Fiind și ultimul meci din acest an, vom încerca să dăm totul. Ne bazăm și pe forțele noastre pentru că ne gândim și noi că ele sunt puțin obosite după meciurile din Liga Campionilor și Liga Florilor. Cred că va fi un meci mai mult de bătaie, nu de spectacol. Ele vor doar punctele și nu mai au voie să facă pași greșiți. Noi am vrea să luăm puncte, dacă se poate. Vrem să ieșim sănătoase din acest meci, să ne pregătim pentru ceea ce a mai rămas. Se joacă pentru orice punct, toate echipele o fac. În ianuarie se pot rezolva multe în campionat”.
Partida va fi arbitrată de Claudiu Belean (Târgu Mureș) și Marcel Sas (Oradea), în timp ce observator din partea FRH va fi Gheorghe Bejinariu (Pitești).

Programul etapei 11

• Miercuri, 13 noiembrie: CSM Slatina – HC Zalău, ora 11.00; AHCM Slobozia – CSM Corona Brașov, ora 18.00; SCM Râmnicu Vâlcea – CS Minaur Baia Mare, ora 18.00; HC Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău, ora 18.00; CSM București – SCM Craiova, ora 18.30, TVR 1
• Duminică, 17 noiembrie: CSU Cluj-Napoca – CS Rapid București, ora 11.00, TVR 2
• Duminică, 29 decembrie: CS Măgura Cisnădie – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.