Gold Stars Baia Mare, 10 medalii la Campionatele Internaționale Masters din Ungaria

0
16

Sportivii Gold Stars Baia Mare au reușit să se impună la Campionatele Internaționale Masters, desfășurate în localitatea Hodmezovasarhelyi din Ungaria.
La start s-au aliniat peste 300 de concurenți, unii dintre ei fiind campioni mondiali. Nivelul competiției a fost ridicat, însă înotătorii clubului băimărean au urcat pe podium și de această dată. Ștafeta masculină compusă din Sorin Octavian Stoica, Liviu Bursuc, Istvan Hitter și Bogdan Niculae, ultimul de la Aqua 07 Cluj, a cucerit medalia de aur în proba de 4×50 m mixt, precum și locul III în proba de 4×50 m liber.
De asemenea, Delia Ana Kovacs, categoria 40-44 de ani, a cucerit 5 medalii, una de aur în proba de 400 m liber, 2 medalii de argint în probele de 200 m mixt și 400 m mixt, precum și două medalii de bronz în probele de 100 m spate și 50 m spate. Sorin Octavian Stoica, categoria 35-39 de ani, și-a îmbogățit palmaresul cu alte două medalii, argint la proba de 200 m liber, bronz în proba de 100 m liber. Liviu Bursuc, categoria 25-29 de ani, a obținut medalia de argint în proba de 100 m fluture.
„A fost o competiție foarte bine organizată. Ungaria este o țară care arată că pune un accent deosebit pe sport, în special pe înot. Așa se face că pregătește înotători care ajung campioni mondiali. Ne bucurăm că și de această dată noi am reușit să arborăm steagul României pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și să demonstrăm că se poate. Toți membrii Clubului Gold Stars Baia Mare sunt mândri că reprezintă cu cinste România la campionatele internaționale”, a punctat Delia Ana Kovacs, vicepreședintele Clubului Gold Stars Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.