În Baia Mare, tânăr reținut pentru tâlhărie

0
25

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie
În baza probatoriului administrat, marți, 12 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a unui tânăr, din municipiu, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.
Cercetările polițiștilor au relevat că tânărul a amenințat un minor, care se afla pe strada Arenei, a reușit să-i ia telefonul mobil, pe care ulterior a încercat să-l vândă.
La scurt timp de la sesizarea faptei, polițiștii au reușit să-l identifice, iar telefonul mobil a fost recuperat și predat părții vătămate.
Tânărul urmează a fi prezentat instanței cu propunerea măsurilor legale, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

Și-a pierdut libertatea!
Condamnat pentru tâlhărie și furt calificat

Marți, 12 noiembrie, polițiștii din Remetea Chioarului au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Lăpuș.
Un tânăr, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, condamnat la 4 ani și 8 luni închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, a fost depistat de polițiști și depus după gratii în vederea executării pedepsei.

În Tăuții Măgherăuș
Transport ilegal de material lemnos

În timp ce acționau pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au oprit pentru control un tractor, cu remorcă, în care se afla material lemnos.
Conducătorul auto, un tânăr, de 29 de ani, a prezentat două avize de însoțire, pentru cantitatea totală de 18,5 mc material lemnos.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la realitatea datelor consemnate în avizele de însoțire a materialului lemnos, în ceea ce privește volumul și speciile transportate, vehiculul a fost indisponibilizat la sediul Ocolului Silvic Tăuții Măgherăuș.
În urma verificărilor și a inventarierii materialului lemnos s-a constatat că datele precizate în documentele prezentate nu corespundeau realității, motiv pentru care s-a luat măsura sanc­ționării contravenționale, confiscarea cantității de 6,6 mc material lemnos și confiscarea valorică a cantității de 3,85 mc de foc mesteacăn.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.