Terapie Sockwave în compartimentul de recuperare

0
73

O nouă terapie pe piaţa medicală care te scapă de durere în 10 minute, numită Shockwave sau “terapia durerii” este o descărcare de energie înaltă, într-un timp foarte scurt, cu o viteză care o depăşeşte pe cea a sunetului.
Aceasta utilizează unde de şoc (unde acustice/ultrasunete) pentru a trata durerile cronice musculo-scheletale. Unda de şoc străbate cu viteză foarte mare ţesuturile.
Terapia cu unde de şoc are o rată de succes de 80% şi sunt necesare între 3 şi 5 şedinţe cu o pauză de 5 zile între şedinţe. Efectuarea acestei terapii durează 10 minute, iar recuperarea este rapidă, cu reluarea imediată a programului normal.
Această terapie este indicată în următoarele afecţiuni: tratarea durerilor de călcâi, şold, spate, umăr, dureri osoase şi musculare; fasceită plantar (pinten calcanean); achilodinia; inflamaţii şi calcifieri ale tendoanelor şi articulaţiilor (umăr, genunchi etc.); dureri în zona inghinală (pubalgie); epicondilita; sindrom apexpatelar şi sindrom de solicitare a tibiei; dureri în zona şoldului şi/sau a tractului iliotibial; boala genunchiului; dureri în zona palmară şi încheieturii mâinii; dureri în zona inserţiilor tendoanelor poplitee; punctele dureroase ale muşchilor; tratamente şi recuperare ortopedică; afecţiuni neurologice; tendinite calcane.
Pentru informaţii şi programări: luni – vineri, între orele 07,30 şi 20,00 la telefon: 0262-206179, 0262-206180. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.