Despre alegeri…

2
101

„Eu cred că primul tur de scrutin nu s-a organizat chiar corect. Stau și mă întreb cum liberalii au figurat chiar pe prima poziție a buletinului de vot?! Știu că s-a tras la sorți ordinea pe buletin, dar întrebarea e cum s-a făcut acest lucru?! Însă toate s-au făcut, dar fix pe dos. Și așa, când vine badea Gheorghe la vot, intră în cabină și nedumerit nu știe unde să pună ștampila de vot, așa că o pune pe prima poziție. Vine și lele Floare, nehotărâtă și ea, se uită în mare pe buletinul de vot, apoi pune ștampila și gata, iar pe poziția unu, poate. Președintele României și-a depășit uneori atribuțiile și cred că a călcat pe Constituție, însă părerea mea este că ar fi trebuit să se limiteze la Constituție. Așa, va avea numai de pierdut. Însă asta nici nu mă doare așa de mult. Altceva mă supără și vreau un răspuns la întrebarea aceasta: președintele spune că omul trebuie să fie integru, dar dumnealui este integru?! Așa scrie oare în Biblia luterană? Să facă ură și dușmănie între popor și între partidele politice?! În loc să fie moderator și să aplaneze conflictele. El este responsabil cu pacea, înțelegerea, nu cu ura și scandalul. Eu așa cred! Dacă el e președinte, trebuie să fie cu toți și să aplaneze orice conflicte. Și l-aș mai întreba pe Iohannis: domnule președinte, pe ce Biblie ai depus jurământul?! Și ai spus: „așa să-mi ajute Dumnezeu”? Îl băgați pe Dumnezeu de slugă, dar nu ascultați de el…De ce oare?!”, este opinia lui Vasile Rus, 87 de ani, din Valea Chioarului, abonat al ziarului nostru de peste 50 de ani.

2 COMENTARII

 1. Intru totul ADEVARAT ce spune antecomentatorul!
  Doamna Dancila minte de ingheata apele, asa cum sunt obisnuiti sa minta pesedistii din toate timpurile postdecembriste.
  Saracii batrani carora li s-a marit pensia cu 2 lei ii cred pe acesti mare mincinosi, sunt de compatimit.

 2. “Sara buna, bade Ioane
  Multamescu-ti dumitale,
  Da’pai cum de s-o-ntamplat
  De esti tare suparat, mai, bade Ioane?”

  Bade Vasile, sanatate multa si La multi ani!
  Inteleg ca ne sugerati s-o votam pe dna Dancila, acesta “femeie civilizata, neconflcituala, deosebit de comunicativa”, care “nu s-a dezis niciodata de initiativele noastre(PSD) de imbunatatire a legilor justitiei”, dupa spusele infractorului Dragnea.
  Asa o fi, bade Vasile, numai ca Doamna asta este tare mincinoasa, atit de mincinoasa ca numai virgulele si punctele frazelor elaborate si lansate de dinsa in spatial public sunt adevarate, restul sunt numai si numai minciuni, da minciuni atit de mari, ca rar intilnesti asa ceva.
  Redau citeva, mai proaspete:
  – La 10 august a fost o incercare de lovitura de stat, minciuna purtata si pe la UE. Acum ne spune ca “Am vazut pe urma ca nu a fost o lovitura de stat.”
  – “„Forțele de ordine au întreprins demersuri de oprire a violențelor în conformitate cu legislația în vigoare.”, idee transmisa la UE. Acum ne asigura ca “au fost jandarmi care au gresit, ei vor raspunde pentru greselile lor”.
  – “nu voi ridica nicio obiecție împotriva unui român care urmează să ocupe o funcție înaltă în Europa”, dar ne amintim ce i-a facut dnei Kovesi.
  – Etc, etc, etc…
  Dar ce mi se pare de necrezut si, totusi, este adevarat: dna Dancila, cu licenta de inginer, fost profesor si meditator de matematica, de matematica!, nu stie aria cercului. Un inginer sa nu stie cum se calculeaza aria cercului mi se pare un fapt cu totul si cu totul incredibil. Asta dovedeste cum nu se poate mai clar ca Doamna este o impostoare si toata viata ei este o mizerie.

  Bade Vasile,
  Dna Dancila a fost pusa in fruntea acestui partid de Dragnea, face in continuare politica lui Dragnea, minte cum respira, a fost sustinuta de toti infractorii din PSD si se dovedeste a fi purtatorul de cuvint al acestora.
  Noi, locuitorii uneia dintre cele mai bogate tari in resurse naturale ale continentului, suntem pe podiumul celor cu cele mai mici salarii si pensii din Europa, si asta in principal din cauza politicii de jaf a tarii, promovata si facuta de PSD!, care a condus tara majoritatea timpului trecut de la Revolutie.
  Acum este momentul ca cetatenii adusi de PSD la saracie lucie sa se prezinta masiv la vot si sa trimita, democratic!, acest partid la reforma sau la gunoi, ca asta merita!

  Romani,
  Sa nu pierdem ocazia sa-i dam PSD lectia meritata! Daca nu acum, atunci cind?
  Sa ne prezentam la vot!
  Romani, votati!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.