Campanie de prevenire și combatere a violenței în școală

0
25

În perioada 1-19 noiembrie, în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Maramureș s-a derulat Campania „19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor”.
În calitate de parteneri, în cele 7 sesiuni interactive, polițiștii de prevenire au discutat cu peste 250 de elevi, dând, astfel, o mână de ajutor cadrelor didactice în demersul lor de sensibilizare a elevilor privind consecințele actelor de violență.
Pentru cunoașterea de către elevi a prevederilor legale privind consecințele juridice asociate săvârșirii de infracțiuni sau alte fapte antisociale, polițiștii au susținut mai multe dezbateri cu elevii de la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, Colegiul Național „Mi­hai Eminescu”, școlile gimnaziale „I.L. Caragiale” și „Lucian Blaga” – toate din Baia Mare și Liceul Tehnologic „Traian Vuia” din Tăuții Măgherăuș.
În mediul rural, Poliția Sălsig, prin agent șef adjunct Marilena Ghiman, a susținut, la școala din localitate, o prezentare pe tema prevenirii traficului de persoane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.