Meci de șase puncte • AFC Fair-Play București – AS Independența Baia Mare

0
247

AS Independența Baia Mare are parte de o nouă etapă cu implicații în zona retrogradării, ocupanta locului 8 (7 puncte) urmând să se deplaseze la AFC Fair-Play București, grupare aflată pe poziția a zecea (6 puncte). Partida dintre formațiile aflate în partea inferioară a Ligii 1 se va consuma sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 12.00, la baza sportivă din Ciorogârla.
„Domnițele râului” merg în capitală cu un ascendent moral în urma victoriei de acasă cu Luceafărul Filiași (3-1), victorie care le-au permis să salte un pic în clasament. Independența vrea să continue la fel și în disputa cu Fair-Play, contabilizarea tuturor punctelor, un rezultat pozitiv permițându-i să aibă parte de o vacanță liniștită și, totodată, să se distanțeze de adversarele directe în lupta pentru promovare. Și adversara directă de mâine caută să emigreze din zona fierbinte, ca atare duelul dintre cele două combatante poate fi considerat unul de șase puncte.

Programul etapei 10
• Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 12.00:
AFC Fair-Play București – AS Independența Baia Mare
• Duminică, 24 noiembrie, ora 11.00:
Universitatea Galați – CSȘ Târgoviște; Luceafărul Filiași – Universitatea Alexandria; Piros Security Arad – Universitatea Olimpia Cluj-Napoca; Heniu Prundu Bârgăului – Vasas Femina Odorhei; Fortuna Becicherecu Mic – Selena SN Constanța.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.