Andreea Popa – 6 goluri, Eva Kerekes și Oana Borș câte două – la turneul de la Siofok

0
93

De joi până sâmbătă, echipa națională de handbal tineret a participat la un turneu amical la Siofok (Ungaria), alături de echipa țării gazdă, Norvegia și Danemarca. La lot au fost convocate trei jucătoare de la CS Minaur Baia Mare: extrema stângă Eva Kerekes, centrul Andreea Popa și extrema dreaptă Oana Borș.
Echipa României a pierdut toate cele trei meciuri de la acest turneu și s-a clasat pe ultima poziție, după cum Danemarca s-a impus în toate cele trei jocuri și a terminat pe primul loc. În penultimul meci al turneului, cel dintre Danemarca și România am avut echilibru doar până la 3-3, după care nordicele s-au distanțat, în urma unui joc foarte dinamic, rapid, cu circulație excelentă a balonului și finalizări din orice poziție.
Echipa noastră s-a apărat slab, mai ales în prima parte a meciului, când a încasat 22 de goluri. Fetele de la CS Minaur: Kerekes a început titulară, a marcat de două ori și a mai scos un 7 m; Andreea Popa a marcat de trei ori și a dat alte câteva pase de joc (a fost folosită mai bine de 50 de minute); Oana Borș a evoluat în extrema dreaptă, ultimele 10 minute, a avut o singură șansă de a merge spre poartă, dar a călcat semicercul.
Rezultatele înregistrate de România: România – Ungaria 26-29; Norvegia – România 32-21; România – Danemarca 35-39.
România la turneul din Ungaria: Andreea Chetraru, Ioana Ugran – Rebeca Necula (3), Eva Kerekes (2), Gabriela Vrabie (5), Andreea Popa (6), Andreea Bujor (4), Denisa Valcan (5), Miruna Pica (7), Ștefania Jipa (10), Bianca Lupașcu, Patricia Moraru (12), Mirabela Coteț (2), Roberta Stamin (4), Diana Șamanț (6), Oana Borș (2), Amalia Coman (2), Andra Moroianu (12). Antrenori: Dragoș Dobrescu, Valeriu Costea. (minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.