Liderii politici locali, la urna de vot

0
76

Primarul municipiului Baia Mare a votat la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny”. Iată ce a spus la ieșirea din cabina de vot: „Mi-am exercitat dreptul și obligația, într-un fel, de a vota pentru a da un exemplu civic, deși știm foarte bine că nici România, nici Maramureșul și nici Baia Mare nu stau în puterea unui singur om, respectiv în puterea președintelui. Cred că tot ceea ce se întâmplă în această țară stă în puterea fiecărui român și cred că ceea ce trebuie să arătăm mai departe și să dăm un exemplu, inclusiv clasei politice, și celui care va prelua noul mandat de președinte, este un exemplu de civism, de bunătate, de credință, un exemplu de dragoste față de România, de hărnicie, de iubire între noi oamenii. Dacă cei care sunt în fruntea statului vor continua să disipeze în comunitățile noastre doar ură, răzbunare, și vor scoate în evidență doar lucruri negative, atunci această țară nu va mai fi țară. Cred că președintele trebuie să unească și nu să dezbine. În continuare cred că un președinte trebuie să fie primul exemplu al românului care iubește românii și nu al românului care, în primul rând, îi iubește pe alții și apoi pe români. Dar lucrul acesta, cu siguranță că va fi învățat, pas cu pas, de către cel care va veni în fruntea statului acum, dar și cei care vor veni pe viitor, pentru că românii își vor educa conducătorii. Când ei nu vor fi exemple, singura variantă va fi să-i educăm noi. Am toată încrederea că votul de astăzi va fi unul care va echilibra scena politică și nu o va dezbina”, a declarat Cătălin Cherecheș.

Ionel Bogdan
Ionel Bogdan

La vot a fost și liderul liberalilor maramureșeni, Ionel Bogdan. El a spus: „Un vot important, un vot pe care l-am dat cu gândul la construirea unei Românii puternice și prospere, de care toți românii să fie mândri. Avem șansa istorică de a construi împreună țara în care ne dorim să trăim și trebuie să ne mobilizăm și să realizăm această schimbare. Mergeți la vot și arătați că vă pasă de viitorul României”.

Președintele PMP Ma­ra­mureș, Lucian Morar: „În această finală nu există un rău mai mic sau mai mare, pur și simplu nu există decât o singură opțiune. Un vot rațional pentru o Românie care să rămână atașată valorilor euro-atlantice”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.