În Târgu Lăpuș, s-au reabilitat și modernizat blocuri de locuit și obiective școlare

0
64

Anul 2019 a fost „bogat” în realizări edilitar-gospo­dă­rești și de înnoire a aspectului arhitectonic general al urbei lăpușene, prin reabilitări și modernizări la trei blocuri de locuit, la un internat școlar și la o grădiniță cu program prelungit.
Primăria orașului, în frunte cu edilul Mitru Leșe, și firma de construcții SC Gricon SRL, administrator ing. Florin Buda, au reabilitat blocurile de locuințe C-1 „Semiluna”, de pe strada Vasile Alecsandri, C-2 str. Doinei și TL 1-A. Aici au fost realizate anvelopări, montări termosistem din polistiren expandat de 10 cm, tencuieli decorative, s-au amenajat șarpante din lemn, s-au reabilitat casele scărilor și s-au montat învelitori din țiglă metalică. Aceste blocuri arată ca noi și dispun de tot confortul.
S-au reabilitat și modernizat două obiective importante. Pe str. M. Eminescu, ce urcă spre Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil”, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, s-a reabilitat și modernizat Grădinița cu program prelungit. Și Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă i s-a dat un nou aspect arhitectonic. S-au efectuat lucrări de reparații și igienizări interioare și exterioare, zugrăveli în sala de sport și la cea profesorală, lucrări interioare și exterioare. N-a fost uitat nici Internatul școlii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.