28 noiembrie – întâlnire de lucru cu delegații echipelor din Liga 5

0
33

Joi, 28 noiembrie, de la ora 16.00, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș organizează în Baia Mare o întâlnire de lucru cu delegații echipelor care evoluează în Liga 5.
După ce în 8 noiembrie, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) a organizat în Sighetu Marmației o întâlnire de lucru cu delegații echipelor care evoluează în Liga 4, joi, 28 noiembrie, este rândul delegaților echipelor din Liga 5 să se întâlnească. De la ora 16.00 va avea loc un meci amical de fotbal între delegați, pe terenul sintetic de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare, pentru ca – de la 17.30 – să fie programată ședința de lucru. Schimbările care urmează să fie implementate la nivelul Ligii 5 în acest sezon, precum și modificările planificate de AJFMM pentru anul competițional următor sunt punctele aflate pe ordinea de zi. Din partea AJFMM, la eveniment vor participa: Zoltan Szekely – președinte AJFMM, Cris­tian Bogdan – vicepreședinte Comisia de Competiții, Emil Kemenes – președinte Comisia pentru Copii și Juniori, Florin Gherghel – secretar Comisia Județeană de Arbitri.
Se schimbă ora de joc
Toate meciurile din cadrul etapei 15 a Ligii a cincea programate în acest weekend vor începe la ora 13.00. Este ultima etapă care se dispută în Liga 5 în acest an.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.