Controale la firme care oferă servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare

0
16

În această perioadă, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul IPJ Maramureș intensifică acțiunile pentru combaterea activităților ilicite în activitatea operatorilor economici autorizați pentru a efectua operațiuni de dezinfecție, dezinsecție și deratizare.
Primele controale s-au desfășurat, marți, 26 noiembrie, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și Direcției de Sănătate Publică.
În urma verificărilor, la sediile a 3 societăți comerciale, a fost depistat, într-un recipient din plastic, de 1 litru, un produs periculos, utilizat la deparazitarea animalelor, care avea termenul de valabilitate expirat din 2006.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri.

În Bicaz
Fiul și-a agresat și amenințat mama

Marți, polițiștii din Fărcașa au fost sesizați cu privire la comiterea unei fapte de violență domestică.
O femeie, de 75 de ani, din comuna Bicaz, a relatat că a fost agresată și amenințată de fiul său, pe fondul consumului de alcool.
Pentru protejarea victimei, pe numele agresorului, în vârstă de 48 de ani, a fost emis ordin de protecție provizoriu. Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

În Leordina
Soțul și-a amenințat soția și copiii

Tot marți, o femeie i-a sesizat pe polițiștii din Leordina că soțul său provoacă scandal la domiciliu.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 46 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a provocat distrugeri în locuință, amenințând soția și cei doi copii.
Polițiștii au mai stabilit că agresorul a încălcat un ordin de protecție emis de Judecătoria Vișeu de Sus.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea hotărârilor judecătorești.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.