Neatenție la schimbarea direcției de mers

0
30

Marți, două persoane au ajuns la spital, cu răni, în urma unui accident de circulație.
Verificările polițiștilor au relevat că un tânăr, de 23 de ani, din comuna Suciu de Sus, care conducea un autoturism spre Târgu Lăpuș, nu a semnalizat schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în aceeași direcție de mers de către o femeie, de 41 de ani.
Impactul s-a soldat cu rănirea a două pasagere, din autoturismul condus de femeie. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În Sighetu Marmației și Moisei
Dosare penale pentru conducere fără permis

• Polițiștii din Sighetu Marmației au oprit pentru verificări un autoturism, condus pe strada Gheorghe Șincai. La volan se afla o tânără, de 21 de ani, iar verificările au relevat că aceasta nu deține permis de conducere.
• Polițiștii din Moisei au oprit un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani. Verificările au relevat că nici acesta nu are drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice întrucât nu deține permis de conducere.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Autovehicule cu defecțiuni tehnice

Polițiștii rutieri din Cavnic au acționat pe drumurile publice împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român, pentru prevenirea accidentelor de circulație produse de șoferii care conduc autovehicule cu defecțiuni tehnice.
Pe parcursul a 4 ore, polițiștii au oprit pentru verificări mai multe autoturisme, iar pentru abaterile constatate au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3.000 lei. Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus retragerea a 3 certificate de înmatriculare.

În Borșa
O tânără transporta lemne fără documente

Marți după-amiază, în jurul orei 17, polițiștii din Borșa, care acționau împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic, au oprit pentru verificări un autoturism, condus pe strada Preluca Tătarilor.
La volan a fost identificată o tânără, de 31 de ani, din Borșa, iar în autoturism a fost observat material lemnos, de esență rășinoase.
Întrucât tânăra nu avea asupra sa aviz de însoțire, materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătoarea auto a fost sanc­ționată contravențional.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.