Meci caritabil • Să-l sprijinim pe David!

0
218

David este elev în clasa a IV-a la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” din Baia Mare, are doar 10 ani, o vârstă la care lumea ar trebui să fie la picioarele sale. Din nefericire, după mai multe investigații medicale, David a fost diagnosticat, în 15 octombrie 2019, cu o tumoare pe creier, care i-a creat și alte probleme la coloană.
Tumoarea a fost operată, în urmă cu câteva zile, în București și deși existau incertitudini în privința șanselor sale, „cineva” a aprins speranța vieții, iar David a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, însă urmează alte intervenții în străinătate.
Pentru DAVID, acum în prag de sărbători, prietenii din FAN SPORT s-au gândit să contribuie cu o mică parte din suma necesară și să-i redea speranța și o șansă la viață.
În acest sens, Clubul Sportiv FAN SPORT organizează un meci caritabil, VINERI, 6 DECEMBRIE, ORA 14:30, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.
Prin intermediul acțiunii caritabile „Dăruind vei dobândi”, FAN SPORT speră să aducă un zâmbet atât pe chipul lui David, cât și al copiilor care vor fi prezenți la sală, ținând cont că ziua aleasă de organizatori coincide cu Sfântul Nicolae.
În program sunt incluse mai multe evenimente, 2 meciuri de juniori – între echipele Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir”, Minaur Baia Mare și Sporting MM – și un meci de seniori, între Fan Sport și oficialități maramureșene. În completare, program de majorete și dans sportiv, prezentate de elevii școlii „Dimitrie Cantemir”, și tombolă cu premii pentru cei care achiziționează bilete. Costul unui bilet este de 5 lei. Până la apariția acestor rânduri, prietenii lui DAVID, din familia Fan Sport, au achiziționat peste 1.000 de bilete. Și acțiunea continuă.
Haideți cu toții să-i oferim o șansă și să-l ajutăm pe David.
Organizator: Fan Sport
Parteneri: AJF Maramureș, restaurantele Glory și Smart, Asociația Filantropică Sf. Iosif Mărturisitorul, Elite Sport, magazinele Fan Sport, Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir”, SC Ceconii și Graiul Maramureșului.
Cei care doresc să-l ajute pe DAVID o pot face donând o sumă de bani în contul RO35 BTRL RONC RT05 3168 9201, deschis la BANCA TRANSILVANIA, pe numele Roth DAVID ROBERT.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.