Nouă convocări la echipele naționale pentru sportivii Academiei Minaur

0
24

Pe adresa Academiei de Handbal Minaur au sosit nouă convocări la echipele naționale. Este vorba de opt sportive, Mark Adoreanu, Ovidiu Ardelean, Erik Pop, Alexandru Cociotă, Călin Indrecan, Andreas Hauler, Vlad Pop, Remus Chiș și antrenorul grupei de juniori II, Claudiu Clonovszki.
Mark Adoreanu a fost convocat la naționala de tineret în perioada 16-22 decembrie pentru un stagiu de pregătire finalizat cu meciuri de verificare împotriva reprezentativei similare a Poloniei.
Erik Pop, Ovidiu Ardelean și Alexandru Cociotă vor participa în perioada 12-22 decembrie la un stagiu de pregătire la Gura Humorului, în timp ce antrenorul Claudiu Clonovszki, alături de sportivii Călin Indrecan, Andreas Hauler, Vlad Pop, Remus Chiș vor merge cu naționala de cadeți la un stagiu de pregătire în Barcelona (Spania).

Juniorii IV, locul doi la un turneu amical în Oradea

Duminică, de 1 Decembrie, juniorii IV ai Academiei de Handbal Minaur au participat la un turneu amical în Oradea. Au mai participat, pe lângă echipa noastră, formațiile LPS Bihorul Oradea, Alpha Oradea și ADEP Satu Mare.
Cu două victorii (cu Alpha Oradea și ADEP Satu Mare) și o înfrângere (cu LPS Bihorul Oradea), Academia de Handbal Minaur a terminat competiția pe locul secund.
La nivel de juniori IV, campionatul național va începe doar în luna februarie 2020 cu faza pe localitate. Până la startul competiției oficiale, Academia de Handbal Minaur va mai participa la câteva turnee amicale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.