Și în următorii ani, URBIS va opera în Zona Metropolitană

0
112

Societatea de transport local URBIS va efectua curse regulate pe raza unităților administrativ-teritoriale, membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Zona Metropolitană Baia Mare, și în următorii ani. Aleșii locali băimăreni au adoptat o hotărâre în acest sens la ședința ordinară de zilele trecute.
Baia Sprie și comuna Recea sunt două zone care vor rămâne în aria de operare a societății URBIS și în perioada următoare: „Orașul Baia Sprie și comuna Recea au fost de acord, prin votul consiliilor locale, să aprobe acest contract de delegare a gestiunii. Așadar, din luna ianuarie, societatea URBIS va opera, în principiu, în municipiul Baia Mare, pe raza orașului Baia Sprie și în comuna Recea, ceea ce va însemna o gură de oxigen pentru societate. Asta pentru că există numeroase investiții de făcut, dar și pentru că posturile cu personalul sunt suficient de multe, pentru a asigura operarea pe o rază mai mare, cum e acum. Noi preferăm să rămânem în această formulă cu celelalte două unități administrative” – a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.
Astfel, consilierii locali au aprobat modalitatea de gestiune directă a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, de pe raza municipiului Baia Mare, prin atribuirea directă a contractului de delegare a gestiunii serviciului către ADI „Zona Metropolitană Baia Mare”, în numele și pe seama municipiului Baia Mare, pe o perioadă de 6 ani de la semnarea contractului, către operatorul de transport intern SC URBIS SA.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.