Concert caritabil la Tăuții Măgherăuș

0
34

Asociația „Comunicați cu Noi” Tăuții Măghe­răuș, Consiliul local și Primăria orașului Tăuții Măgherăuș organizează Concert caritabil la Târgul de Crăciun din Tăuții Măgherăuș, duminică, 22 decembrie 2019, ora 12,30, la Casa de Cultură.
Invitați speciali: Anca Mihuț, Cristina Jurge, Patricia Chira, Miruna Rațiu, Gașca de Acasă feat, Florin Ștefan&Marinel Petreuș, Alexandru Cicioc, Alin Cadar, Cătălin Neamț, Florin Verdeș, Grupul folcloric „Brădulețul” din Șieu, Fanfara „Stibina”.
Este al treilea an în care se organizează Târg de Crăciun în Tăuții Măgherăuș. Anul acesta însă va fi un târg deosebit deoarece, acest concert caritabil de colinde și cântece de iarnă, este dedicat lui Tudor, un tânăr cu autism din oraș, tânăr care merge pe un drum greu, drumul terapiilor și al școlii plătite, drumul pe care inclusiv petrecerea timpului liber alături de alți tineri este tot o activitate contra-cost. Astfel, participând la acest eveniment vom ști că Tudor nu e singur ci are alături o comunitate care-l susține.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.