Direcționați 20% din impozitul pe profit Fundației Pentru SMURD

0
41

Fundația Pentru SMURD a reușit doar împreună cu oameni dedicați să implementeze numeroase proiecte, care au ajutat întreg aparatul de intervenție și, în primul rând, populația. Rolul principal al Fundației pentru SMURD este dezvoltarea asistenței medicale de urgență și sprijinirea activității SMURD pe plan național.
Fundația are mare nevoie de orice contribuție pentru a continua proiectele de succes de anul trecut și pentru a veni cu proiecte noi, care să îmbunătățească pregătirea salvatorilor și a fiecăruia dintre noi în caz de accident sau dezastru.
Fundația SMURD și-a propus în anul 2020 să finanțeze operaționalizarea primului simulator de instruire a populației în situații de urgență, cu precădere în incendii și cutremure, achiziționat cu sprijinul Kaufland România. În colaborare cu IGSU, simulatorul se va deplasa săptămânal în localitățile în care se deplasează și „Caravana Fii Pregătit”, pentru a asigura instruirea populației în modul în care să se protejeze și să răspundă la situațiile de urgență; realizarea unei platforme online de formare și educare continuă a voluntarilor din sistemul de urgență; introducerea în programa școlară a cursurilor de bază de prim ajutor; montarea de defibrilatoare în cât mai multe zone publice din orașele mari din țară;
Tot ce trebuie să faceți este să direcționați o parte din 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavoastră către Fundația pentru SMURD printr-un simplu contract de sponsorizare. Nu vă costă nimic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.