Campania „Hoții invadează intimitatea”

0
71

Joi, 12 decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, a avut loc o întâlnire cu mass-media locală cu ocazia prezentării Campaniei „Hoții invadează intimitatea”, derulată de Poliția Română în parteneriat cu Feroneria Prod Arad.
La eveniment au participat comisar șef Liviu Constantin Grozavu – inspector șef al IPJ Maramureș, comisar Neagotă Dorel – adjunct al Poliției municipiului Baia Mare, comisar Cecilia Grozavu și Georgiana Vălean – reprezentantul firmei partenere Feroneria Arad.
Campania „Hoții îți invadează intimitatea” are ca scop conștientizarea populației, în special a celor care locuiesc în imobile de tip bloc, din mediul urban, cu privire la rolul și importanța măsurilor preventive în protejarea bunurilor din locuințe.
Cei interesați pot viziona filmul campaniei pe Youtube, accesând link-ul https://youtu.be/IqmFVhQxvcI.
În cadrul campaniei, polițiștii specializați în prevenirea criminalității, vor avea întâlniri cu cetățenii, în centrele comerciale importante, în care vor transmite recomandări adecvate pentru contracararea activității hoților iar în mijloacele de transport în comun ale URBIS Baia Mare vor rula spoturi publicitare.
În județul Maramureș, furturile din locuințe au scăzut cu 8,3%, în primele 11 luni ale anului 2019, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, iar în Baia Mare au scăzut cu 15%.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.