4 situaţii de urgenţă

0
21

• În 24 decembrie, pompierii din Borșa a fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum al unei gospodării, situate pe strada Repezii, unde, din fericire a ars doar funinginea din coș.
• În aceeași zi, la ora 18, pompierii băimăreni au acționat pentru stingerea unui incendiu semnalat la o pubelă, situată pe strada Melodiei din municipiu. Au ars circa 100 kilograme de deșeuri din material plastic.
• Miercuri, 25 decembrie, pompierii băimăreni au intervenit, în jurul orei 02.10, la un accident rutier, cu o persoană încarcerată, produs în comuna Coltău. La fața locului au acționat un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD- unul de Terapie Intensivă Mobilă și unul de prim ajutor- E.P.A. Victima, un bărbat de 51 de ani, a fost extrasă din autoturism și transportată la Spitalul Județean din Baia Mare.
• Joi dimineața, cu câteva minute înainte de ora 2, un echipaj al Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș și unul al Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit la extragerea unui bărbat, de 51 de ani, de sub un tractor răsturnat. Accidentul s-a produs pe raza comunei Vima Mică. Din păcate, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul era decedat.
În această perioadă, echipajele SMURD din județ au intervenit la 41 de cazuri medicale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.