David Simion și Sorin Șerban, cei mai buni fotbaliști în 2019 de la Minaur

0
62

Echipa de fotbal a CS Minaur Baia Mare a avut un sezon bun imediat după promovarea în Liga 3, iar în acest sezon se află, la jumătatea întrecerii, pe poziția a doua în clasament, la 4 puncte de prima poziție, singura care poate duce la promovarea în Liga 2. Minaur are după 15 etape un total de 30 de puncte, obținute în urma a 9 victorii și 3 remize, alte trei partide fiind încheiate cu rezultate nefavorabile.
CS Minaur a marcat 19 goluri și a primit doar 8, având cea mai bună apărare din seria 5 (în 9 dintre jocuri nu a încasat niciun gol) și a doua din Liga 3.
Clasamentul marcatorilor: 1. Krisztian Szekely, Adrian Bedea, Brian Lemac – 3 goluri; 2. Alexandru Muscă, Răzvan Lupu, Adrian Șter – 2 goluri; 3. Bogdan Piper, Răzvan Rus, Valer Giurgiu – un gol. Echipa noastră a beneficiat și de un autogol.
Conducerea tehnică și managerială a secției de fotbal din cadrul CS Minaur Baia Mare a stabilit topul celor mai buni jucători din 2019: 1. David Simion și Sorin Șerban; 2. Bogdan Piper și Criprian Duruș; 3. Răzvan Lupu; 4. Valer Giurgiu și Alex Gudea; 5. Balazs Dombradi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.