S-a finalizat DJ 182B

0
218

– tronsonul Șomcuta Mare – Remeți pe Someș –
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, alături de secretarul de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Florin Creț, vicepreședintele CJ Maramureș, George Moldovan, primarul comunei Mireșu Mare, Ioan Mătieș, primari din zonă și consilieri județeni au anunțat reabilitarea primului tronson de drum județean din cele 6 aflate în șantier.
A fost finalizat obiectivul de investiții “Reabilitare DJ 182B, sector Coaș – Remeți pe Someș, Tronsonul Șomcuta Mare – Remeți pe Someș LOT 2. Finanțarea acestui obiectiv a fost în cea mai mare parte din fonduri guvernamentale ges­tionate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației pentru finanțarea proiectelor locale de dezvoltare prin realizarea unor lucrări de infrastructură rutieră.
Lungimea totală a drumului este de 14.366 km, de la intersecția cu DN 1C până la racordul cu rampele podului, peste râul Someș din Ulmeni, aflat în execuție.
Lucrările au fost realizate de SC Antrepriza de Reparații și Lucrări – ARL Cluj, iar valoarea totală a investiției este de 28.909.648 lei (fără TVA), din care construcții + montaj: 26.998.835 lei (fără TVA).
Durata contractului de proiectare și execuție lucrări a fost de 360 zile, din care 180 de zile etapa de proiectare și obținere a autorizației de construire și 180 de zile etapa de execuție a lucrărilor.
Ordinul de începere pentru proiectarea și execuția lucrărilor a fost emis în data de 4 ianuarie 2019, lucrările efective începând în 10 iunie a.c.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.