Patru juniori și antrenorul Claudiu Clonovszki, în pregătire la FC Barcelona

0
77

Patru sportivi ai Academiei de Handbal Minaur (Andreas Hauler, Călin Indrecan, Vlad Pop și Remus Chiș), componenți ai grupei de juniori II, plus antrenorul Claudiu Clonovszki, au efectuat un stagiu de pregătire cu naționala de cadeți a României la Barcelona.
Pe parcursul cantonamentului, lotul național de cadeți a efectuat antrenamente sub îndrumarea staffului tehnic al echipei FC Barcelona, format din Xavier Pasqual (antrenor principal) și Roger Font (preparator fizic). Tot în cadrul acestui cantonament, lotul național a disputat și trei meciuri amicale împotriva echipelor similare de la FC Barcelona (40-38), Handbol Sant Vincenc (47-29) și Handbol Sant Joan Despi (28-34).
La finalul cantonamentului, antrenorul Claudiu Clonovszki, a declarat: „O experiență unică atât pentru sportivii Academiei, cât și pentru mine. În momentul în care ajungi să înveți de la cei mai buni antrenori din lume, Xavi Pasqual tehnicianul echipei din Barcelona și Roger Font (preparator fizic), putem spune că ne dorim să schimbăm viziunea de pregătire a juniorilor din handbalul românesc. Sunt mulțumit per ansamblu de prestația celor 4 convocați (Andreas Hauler, Călin Indrecan, Vlad Pop și Remus Chiș), chiar dacă emoțiile unei asemenea experiențe și-au spus cuvântul în unele momente ale jocurilor. La următoarele acțiuni ale echipei naționale de cadeți ne propunem să fim mult mai bine pregătiți fizic, tehnic, tactic și nu în ultimul rând vom încerca să lăsăm emoțiile acasă”.

Mark Adoreanu, cel mai bun sportiv al AH Minaur în 2019

Conducerea tehnică și managerială a Academiei de Handbal Minaur a stabilit că în anul 2019 cel mai bun sportiv din cadrul clubului băimărean este Mark Adoreanu, component al echipei de juniori I.
Mark a fost premiat şi de către Consiliul Local Maramureș în cadrul Galei Sportului Maramureșean. Informaţii furnizate de site-ul academiadehandbalminaur.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.