6 persoane au fost reținute în scandalul de Revelion

0
53

În urma intervenției la scandalul sesizat în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2020, la o unitate hotelieră din Baia Mare, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare și au demarat activitățile specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale.
Activitățile de cercetare și documentare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au dus la identificarea a 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 52 de ani, implicați în altercație. Doi dintre aceștia au depus plângere sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Din cauza leziunilor suferite, unul dintre ei, în vârstă de 37 de ani, a rămas internat în spital pentru investigații medicale.
În baza probatoriului administrat de polițiști, față de ceilalți 6 bărbați a fost dispusă azi măsura reținerii pentru 24 de ore.
Nefiind îndeplinite condiţiile stabilite de Codul de Procedură Penală nu poate fi luată măsura arestării preventive. Polițiștii continuă cercetările, urmând ca în scurt timp dosarul să fie înaintat parchetului cu propunere de trimitere în judecată.
De asemenea, polițiștii continuă verificările pentru a stabili dacă administratorul societății comerciale și angajații societății specializate de pază au respectat prevederile legilor nr. 61/1999 şi 333, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.