La mulți ani, 2020! Mii de băimăreni au petrecut Revelionul în centrul vechi al municipiului

0
58

DJ Andrei Ansary, Brianna și Lariss au cântat de Revelion în Baia Mare • “Atmosferă de vis” • Șampanie, artificii, dans și veselie în noaptea dintre ani
În seara zilei de 31 decembrie, în centrul vechi al orașului Baia Mare, de la ora 22:30, a început „Revelionul băimărenilor 2020”. DJ Andrei Ansary a deschis seara cu un moment minunat, luminițe, fum, muzică cool. Artiștii mult așteptați de băimăreni la Revelionul 2020 au fost Brianna și Lariss.
Brianna cu celebra sa melodie „Lost in Istanbul”, iar Lariss cu „Dropipin da Bomb” și “Dale Papi” au fost câteva dintre melodiile Revelionului băimărenilor 2020.

Brianna și Lariss au primit cîte un buchet de flori din partea primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, în semn de mulțumire și prețuire că au acceptat invitația de a fi prezente la „Revelionul băimărenilor 2020”. La ora 24, a urmat un impresionant foc de artificii, foarte apreciat de participanți.
Primarul Cătălin Cherecheș le-a urat celor prezenți „La mulți ani! An Nou fericit!! Baia Mare este mireasa pe care mi-am dorit-o. La mulți ani, 2020! La mulți ani, băimăreni”.
După focul de artificii, băimărenii au mai rămas să petreacă până dimineața.
Vasile VLAD

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.