Meniu special conceput pentru normalizarea greutăţii în Baia Mare

0
91

Pentru că sărbătorile de iarnă se apropie de final, iar kilogramele în plus depuse în această perioadă ne dau bătăi de cap, Echipa Veggie Cuisine lansează o ofertă unică, doar pentru Baia Mare: dacă locuieşti în Baia Mare şi îţi doreşti un stil de viaţă sănătos, cu o nutriţie echilibrată, dar nu ai timpul necesar să-ţi prepari meniul, echipa Veggie Cuisine vă oferă un meniu zilnic special conceput pentru a vă ajuta să vă normalizaţi greutatea. Veţi avea în acelaşi timp acces gratuit la un program special conceput, veţi avea şedinţe cu un antrenor personal, ceea ce va însemna că veţi beneficia de suportul unui health coach motivant în a slăbi.
Meniul zilnic este echilibrat nutriţional şi testat pe mii de pacienţi ai Centrului Lifestyle. După aceste cursuri (progam special), aveţi posibilitatea să slăbiţi în mod armonios, să fiţi plini de energie, mai echilibraţi, mai sănătoşi, inclusiv emoţional.
Oferta este doar pentru luna ianuarie. Şedinţele de coaching vor fi gratuite şi veţi avea acces la programul Slăbeşte Sănătos şi Inteligent. Costul unui abonament lunar, cu două mese pe zi, timp de 5 zile pe săptămână va fi de 600 de lei (30 de lei este meniul pe zi). Alte amănunte despre program, la telefon 0740 101036.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.