Situaţii de urgenţă

0
23

• Joi, 2 ianuarie, pompierii maramureşeni au intervenit la 4 situaţii de urgenţă: un coş de fum în Săliştea de Sus, un tablou electric într-un apartament din Baia Mare, pe B-dul Bucureşti, şi un incendiu la un autoturism pe strada Păltişului.
• Cea mai importantă intervenţie a fost la o cabană din lemn din Finteuşu Mare, unde, în urma incendiului au ars circa 110 mp de acoperiş şi mobilierul dintr-o cameră.
Pompierii, care au intervenit pentru lichidarea incendiului, au stabilit că focul ar fi fost pus intenționat. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere și s-a constituit echipă complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a comis fapta și identificarea autorilor.
• În noaptea de joi spre vineri, pompierii din Borşa au intervenit la un incendiu izbucnit la o casă de locuit.
• Vineri dimineaţa, după ora 9, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu la o casă de locuit în satul Săsar, pe strada 1 Decembrie. Nu s-au înregistrat victime, dar au ars circa 15 mp din acoperiş. Cauza probabilă: efect termic, coş de fum neprotejat termic faţă de materialele din jur.
• Un alt incendiu s-a produs în Bogdan Vodă nr. 831 (Gura Ieudului), tot la o casă de locuit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.