Băieţii de la Minaur au început munca pentru partea a doua a sezonului

0
27

În 3 ianuarie s-a reunit secţia de handbal masculin a CS Minaur Baia Mare, antrenorii Stephane Plantin, Alexandru Sabou şi Răzvan Pop având doar o parte dintre jucători la pregătiri.
Tudor Botea, Călin Căbuţ şi Andrei Buzle sunt în pregătiri cu naţionala de seniori a României, Tomas Cip va participa la Campionatul European cu selecţionata Cehiei, iar Alexandru Csepreghi (ruptură musculară) şi Daniel Bera (fractură la deget) lipsesc de la antrenamente din cauza accidentărilor. La pregătiri a revenit şi Milan Kotrc, extrema stângă nefiind nereţinut în lotul Cehiei pentru CE.
Formaţia clasată pe locul 4 după 14 etape disputate şi-a stabilit şi programul jocurilor de verificare până la reluarea jocurilor oficiale. Astfel, sâmbătă, 11 ianuarie, este planificat un prim meci amical, acasă, cu CSU Cluj-Napoca. În 17 ianuarie, Minaur se va deplasa la Turda, pentru amicalul cu Potaissa, pentru ca în perioada 23-24 ianuarie băimărenii să organizeze un turneu, la care mai sunt invitate CSM Reşiţa, Potaissa Turda şi CSU Suceava.
Campionatul Ligii Zimbrilor se va relua pe 30 ianuarie, când CS Minaur va întâlni, acasă, pe SCM Politehnica Timişoara, în etapa a doua a returului (15).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.