Primul joc oficial din 2020 • CS Minaur Baia Mare – HC Dunărea Brăila

0
87

Meci important azi, 7 ianuarie, în sala sporturilor „Lascăr Pană”, între ocupantele locurilor șase și șapte, CS Minaur Baia Mare (20 puncte) și HC Dunărea Brăila (18 puncte), partida dintre vecinele de clasament urmând să debuteze la ora 18.30, în direct la TVR 1.
Putem spune că este un duel cu semnificații de cupe europene, ambele combatante fiind la o distanță mică de aceste locuri. De asemenea, este primul joc oficial după o pauză îndelungată, iar echipa aflată mai în formă se va și impune în confruntarea de azi. Costică Buceschi, care prevede un meci dificil, nu le va avea la dispoziție pe Paula Masna și Cristina Ciaușescu, jucătoare care vor absenta o perioadă mai lungă.
Costică Buceschi: „Meci foarte dificil. Echipa din Brăila a venit în Baia Mare încă de ieri (n.r. – luni), cu 48 de ore înainte de disputarea jocului. O echipă care și-a schimbat antrenorul. Încă din startul sezonului, ei au declarat că au ca obiectiv clasarea pe un loc care să le permită participarea în cupele europene. Au o echipă bună, cu multe jucătoare care se regăsesc la echipa națională, câteva dintre ele fiind și în Japonia. Este și primul meci după o perioadă lungă, în care eu am fost plecat. Îmi doresc din tot sufletul să câștigăm, pentru că punctele sunt foarte necesare”.
Accesul în sală se poate face pe baza abonamentului eliberat de club sau achiziționând un bilet de intrare, care costă 10 lei și poate fi procurat de la casele de bilete ale sălii, cu o oră înainte de începerea jocului.
Jocul CS Minaur Baia Mare – HC Dunărea Brăila va fi arbitrat de bucureștenii T. Șerbu / A. Vasilescu, iar observator FRH bistrițeanul I. Aldica.

Programul etapei 12 • Marți, 7 ianuarie: AHCM Slobozia – SCM Râmnicu Vâlcea, ora 18.00; SCM Gloria Buzău – CSM Slatina, ora 17.00; CS Minaur Baia Mare – HC Dunărea Brăila, ora 18.30, TVR 1 • Miercuri, 8 ianuarie: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – CSU Cluj-Napoca, ora 18.00; CS Rapid București – CSM București, ora 18.30; HC Zalău – CS Măgura Cisnădie, ora 18.30, TVR 1. Partida CSM Corona Brașov – SCM Craiova a fost anulată până la o decizie a Comisiei de Apel în cazul scandalului de dopaj de la Corona.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.