-15 grade în Târgu Lăpuș

0
24

Cel mai rece a fost luni noaptea în Târgu Lăpuș -15 grade Celsius, respectiv Baia Mare -13 grade. Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă, dar nu au fost semnalate probleme în trafic, datorate condițiilor meteorologice.
Secția de drumuri naționale a intervenit cu 11 utilaje și au răspândit 55 tone sare pe DN 1C, E 58, DN 18, DN 19, DN 17C, DN 18B și centura de ocolire a municipiului Baia Mare.
Societatea care administrează sectoarele de drumuri județene a acționat cu 13 utilaje și s-au împrăștiat 151 tone material antiderapant.
Debitele și nivelurile cursurilor de apă din județ sunt ușor variabile. Stratul de zăpadă măsoară: 12 cm în Baia Borsa și Vârful Iezer, 8 cm – Valea Vaserului, 6 cm – Poiana Borșa și Moisei, 5 cm – Pasul Gutâi, 4 cm – Firiza, Lăpușel, Răzoare, Bușag, Bistra, Valea Vișeului, 3 cm – Sighetu Marmației, Cavnic, Copalnic Mănăștur și Ocna Sugatag, 2 cm – Baia Mare, Strâmtura, Vadu Izei și Mara.
Marți dimineața se înregistrau următoarele temperaturi: -16 grade în Târgu Lăpuș, -14 grade în Seini, Șomcuta Mare, -13 grade în Baia Sprie, -12 grade în Baia Mare, -11 în Sighetu Marmației și Ocna Șugatag, -10 grade în Pasul Prislop, -9 pe Vârful Iezer, -8 grade la Cavnic și Pasul Gutâi, – grade în Vișeu de Sus, -6 grade în Borșa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.